Τι σας λείπει όταν γυρνάτε απ’ το κυνήγι;
Αν η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι ότι δεν έχετε όσα θηράματα θα θέλατε και έχετε ήδη αναλωθεί σε πειραματισμούς με αμφίβολα αποτελέσματα, τότε το καινοτόμο πρόγραμμα “HUNTING EXCELLENCE” είναι η απάντηση.

Είστε ευχαριστημένοι με τις σκοπευτικές σας επιδόσεις; 
Αν η απάντηση είναι όχι ή ακόμα και αν είναι ναι αλλά πιστεύετε ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης τα οποία δεν έχετε βρει τρόπο να επιτύχετε, ή αν ο τρόπος τον οποίο έχετε επιλέξει δεν σας βοηθάει, η απάντηση είναι το καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης της Shooting Academy. Το SHOOTING EXCELENCE.

Είστε σίγουροι ότι το όπλο σας είναι στα μέτρα σας;
Αν η απάντηση είναι όχι, αυτό συμβαίνει πιθανόν γιατί δεν έχετε κανέναν τρόπο να το εξακριβώσετε.

Ως γνωστόν, «οι κάννες βάλουν αλλά το κοντάκι επιτυγχάνει». Αυτό σημαίνει ότι στα δέκατα του δευτερολέπτου που διαρκεί μία ενστικτώδης τουφεκιά, οι διαστάσεις του κοντακιού είναι αυτές που ορίζουν την διαφορά ανάμεσα σε μία επιτυχημένη βολή ή σε μία ανεξήγητη αστοχία.

metrolipsia2

Η Shooting Academy προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπηρεσία επαγγελματικής μετροληψίας και για το όπλο σας με ειδικό μετροληπτικό μηχάνημα αλλά και για το σωματότυπό σας με ειδικές μετρήσεις.

Εάν θέλετε να προσφέρετε στα μέλη του συλλόγου σας ουσιώδη και χρήσιμη εκπαίδευση στον ασφαλή χειρισμό του όπλου, στις σκοπευτικούς μεθόδους, στις διάφορες τεχνικές ανάλογα το θήραμα ή το σκοπευτικό αγώνισμα, η Shooting Academy προσφέρει εξειδικευμένα σεμινάρια, θεωρητικά και πρακτικά, έξυπνα δομημένα για ομάδες και προσαρμοσμένα στον χρόνο και τον χώρο που διαθέτετε.

 

profile

Ο εισηγητής των σεμιναρίων είναι
ο Λεωνίδας Μητσιάλης, πτυχιούχος προπονητής σκοποβολής,
πανελληνιονίκης στο Compak Sporting,
μέλος της εθνικής ομάδος και φυσικά κυνηγός.

 

TPL_AJAX_LOADING
TPL_AJAX_LOADING