Η εξέλιξη στην ακουστική προστασία από πυροβολισμούς συνεχίζεται με έναν νέο συνδυασμό του ηλεκτρονικού συστήματος της CENS και της προσωποποιημένης μαλακής εφαρμογής ψηφιακών ωτοασπίδων, σε ένα νέο, οικονομικότερο μοντέλο.

Ιδανικές για: Σκοποβολή και κυνήγι. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα που τους ικανοποιεί ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται. Οι προηγμένες ψηφιακές ωτασπίδες διαθέτουν ρυθμιστή έντασης και μαλακή εφαρμογή στο αυτί. Έχουν επίσης δύο προγραμματισμένες ρυθμίσεις για χρήση είτε σε σκοπευτήριο είτε στο κυνήγι. 

Ιδανικές για: Κάθε είδους σκοπευτές είτε σε αγωνιστικές ή σε κανονικές συνθήκες. Δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες του αθλητή σκοποβολής. Αυτό το μοντέλο παρέχει άριστη και ανεμπόδιστη επικοινωνία του σκοπευτή ακούγοντας όλους του ήχους και τις ομιλίες εκτός από την κρίσιμη στιγμή της σκόπευσης κατά την οποία η συγκέντρωση και η απόλυτη ησυχία είναι τα εχέγγυα για υψηλά σκορ.

Ιδανικές για: Κυνήγι και σκοποβολή. Οι ωτασπίδες Hunter είναι επίσης ιδανικές για σκοπευτές περιστρόφων. H σειρά Hunter είναι κατασκευασμένη ειδικά για τον κυνηγό με καραμπίνα. Το ψηφιακό κύκλωμα των ωτοασπίδων Ηunter μειώνει τον δυνατό θόρυβο της εκπυρσοκρότησης της καραμπίνας και γενικά των πυροβόλων όπλων μεγάλου διαμετρήματος.

Οι CENS® digital 1 acrylic προσφέρουν προστασία και παράλληλα επιτρέπουν την άριστη ακοή όλων των ήχων του περιβάλλοντος. Οι CENS® digital 1 acrylic είναι οι πρώτες προσωποποιημένες ηλεκτρονικές ωτοασπίδες μείωσης θορύβου που σχεδιάσαμε.

Οι CENS® digital 2 acrylic προσφέρουν προστασία και παράλληλα επιτρέπουν την άριστη ακοή όλων των ήχων του περιβάλλοντος. Οι CENS® digital 2 acrylic είναι οι πρώτες προσωποποιημένες ηλεκτρονικές ωτοασπίδες μείωσης θορύβου που σχεδιάσαμε.

Οι CENS Proflex Passive με φίλτρο μόνιμης μείωσης θορύβου (όχι ηλεκτρονικές). Οι νέες ProFlex ωτοασπίδες συνδυάζουν την άνεση της προσωποποιημένης εφαρμογής με το φίλτρο μόνιμης μείωσης θορύβου σε μία οικονομική λύση.

Loading...
Loading...